Website-ul www.casedemarcatteleorman.ro, este deținut si administrat de către EANA FLORICEL-GHEORGHE I I, denumit in continuare “ EANA FLORICEL-GHEORGHE Intreprindere Individuala”, având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO32735833, inregistrată la Registrul Comertului cu nr. F34/44/2014, cu Sediul in Str. Libertații, Nr. 242, Winmarkt – Crinul Nou, Etaj 2, Alexandria, Jud. Teleorman, contact +40785 203 461, eanaflo61@gmail.com

EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA iși rezervă dreptul de a schimba si actualiza in orice moment conținutul acestui Website, precum si Termenii si Condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Utilizarea informațiilor de natura personală:

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de către EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA numai în scopul pentru care au fost introduse, adică in sensul de lansare comandă ori primirea unor notificari cu legatura la abonamentul dvs.

Societatea noastră nu va face publice datele furnizate de către utilizatorii Website-ului fără acordul explicit al acestora. Mai facem precizarea că societatea noastră nu va solicita niciodată parolele dumneavoastră printr-un e-mail sau printr-un orice alt mesaj nesolicitat de dumneavoastră. De asemenea, este recomandabil să inchideți intotdeauna sesiunea de lucru in Browserul Internet utilizat.

Garanții

Toate produsele vândute in cadrul EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA au garanția specificată pentru fiecare produs in parte. Produsele sunt vândute cu Factură# si Certificat de Garanție. Pentru orice probleme, detalii sau neclarități vă rugăm să ne contactați prin e-mail eanaflo61@gmail.com sau telefonic la numărul de telefon: 0785 203 461

Preturi

Prețurile afisate pe site-ul nostru includ TVA toate fiind valabile până la introducerea unei noi reduceri sau oferte.