EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ se preocupă permanent de satisfacția ta cu privire la serviciile si produsele pe care ti le oferă. Experiența ta este foarte importantă și, impărtăsind-o cu noi, contribui la identificarea serviciilor de imbunătățit. Fiecare reclamație ne ajută sa avem o abordare diferită, astfel incât experiența ta cu PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ să fie mai bună.

Cum vom gestiona mesajul tau?

Vom prelua mesajul transmis in cel mai scurt timp de la recepționarea mesajului prin e-mail sau prin telefon, iar noi vom face toate eforturile pentru a raspunde in maximum 3 zile lucratoare. În cazul in care solutionarea reclamației tale necesită mai multe investigații și nu o putem onora in termenul de 3 zile lucrătoare, te vom informa privind escaladarea solicitării transmise in cazul reclamațiilor complexe, care implică un termen de rezolvare extins, la fiecare 10 zile lucrătoare te vom informa asupra stadiului in care se află reclamația ta.

Ne poti contacta prin:

E-mail: eanaflo61@gmail.com
Posta: Strada Libertății 242, Winmarkt – Crinul Nou, Etaj 2, Alexandria, Teleorman
Infoline: +40785 203 461, de luni pana vineri de la 9:00 la 15:00
Te rugăm să ne transmiți datele tale de contact si modalitatea de comunicare preferată astfel incât să iți răspundem in cel mai scurt timp.

In cazul in care nu ești mulțumit(ă) de raspunsul nostru, te poti adresa Autoritătii de Supraveghere Financiară.

Adresa: Splaiul Independentei nr. 15, sector 5, cod postal 050092, Bucuresti

Telefon: 021.316 78 80/81, 021.316 85 87 (interior 141)