Website-ul www.casedemarcatteleorman.ro, este deținut si administrat de către PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE I I, denumit in continuare “ PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE Intreprindere Individuala”, având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO32735833, inregistrată la Registrul Comertului cu nr. F34/44/2014, cu Sediul in Str. Libertații, Nr. 242, Winmarkt – Crinul Nou, Etaj 2, Alexandria, Jud. Teleorman, contact +40785 203 461, eanaflo61@gmail.com

PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA iși rezervă dreptul de a schimba si actualiza in orice moment conținutul acestui Website, precum si Termenii si Condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Utilizarea informațiilor de natura personală:

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de către PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA numai în scopul pentru care au fost introduse, adică in sensul de lansare comandă ori solicitarea unor informații suplimentare decat cele afișate pe site prin formularul de contact prezent in pagina Contact.

Informațiile din formularul de comandă (Pagina Checkout) ne sunt necesare pentru a confirma comenzile, a face livrarea produselor comandate, a anunța promoțiile în curs sau apariția unor noi produse, etc. și în nici o situație nu vor fi furnizate unei țerte părți.

Societatea noastră nu va face publice datele furnizate de către utilizatorii Website-ului fără acordul explicit al acestora. Mai facem precizarea că societatea noastră nu va solicita niciodată parolele dumneavoastră printr-un e-mail sau printr-un orice alt mesaj nesolicitat de dumneavoastră. De asemenea, este recomandabil să inchideți intotdeauna sesiunea de lucru in Browserul Internet utilizat.

Garanții

Toate produsele vândute in cadrul PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA au garanția specificată pentru fiecare produs in parte. Produsele sunt vândute cu Factură# si Certificat de Garanție. Pentru orice probleme, detalii sau neclarități vă rugăm să ne contactați prin e-mail eanaflo61@gmail.com sau telefonic la numărul de telefon: 0785 203 461

Preturi

Prețurile afisate pe site-ul nostru includ TVA toate fiind valabile până la introducerea unei noi reduceri sau oferte.

Plata

Plata se efectueaza ramburs la curier.

Returnare produse

Pentru a returna produsul, vă rugăm să trimiteți un e-mail la eanaflo61@gmail.com cel tarziu in 5 zile calendaristice de la data ridicării/primirii produsului, iar returul efectiv al produsului se va face in maxim 14 zile de la trimiterea e-mailului.

E-mail-urile trimise dupa mai mult de 5 zile nu vor fi luate in considerare. Returul produselor se poate face doar daca produsul nu prezintă nici o urmă de folosire și se face prin serviciul de curierat, agreat de către cumpărător iar costurile de transport sunt suportate de catre acesta.

In funcție de opțiunea cumpărătorului, banii proveniți din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de către PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insoțit). Dacă produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul. Dacă produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (cod, culoare, etc.) vă rugăm să ne anunțați in maxim 24 de ore. Dacă produsul livrat prezintă grave deteriorări cauzate de transport vă rugăm să specificați in AWB-ul transportatorului problemele aparute.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul poate plasa o comanda și poate solicita serviciile noastre.