PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA respectă confidențialitatea oricăror date sau informații cu privire la utilizatorii Website-ului www.casedemarcatteleorman, precum si a tranzacțiilor efectuate de acestia, în condițiile și limitările impuse de lege.

In conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protectie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016GDPR sau Regulamentul privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA prelucreaza date cu caracter personal in scopuri legitime, cu respectarea principiilor mentionate in continuare.

Cine suntem?

Prezentul Website este proprietatea PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA, Cod Unic de Inregistrare RO32735833, Nr. Înmatriculare F34/44/2014

Cum protejăm informațiile dumneavoastrț?

Vă oferim spre utilizare un Website Securizat folosind tehnologii de ultimă generație. In cadrul Website-ului s-a instalat un certificat de securitate (SSL) iar accesul la panoul de administrare al website-ului se face doar de către persoane autorizate (GMGWEBDESIGN) cu drepturi speciale de acces si sunt obligate sa păstreze confidentialitatea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale si automate), cu respectarea cerințelor legale si in condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparența si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Ce date colectăm?

Datele pe care noi le colectăm de la clienții noștri sunt: Numele Clientului și/sau Societații, Telefon de contact, Adresă de livrare și/sau instalare a echipamentelor, consumabilelor și a pieselor de schimb.

De ce colectăm informațiile?

PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA folosește datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

– Pentru livrare comandă si creare factură ori pentru furnizarea de informații suplimentare solicitate de catre vizitator.

In conformitate cu principiile Regulamentului si a legislatiei in vigoare, PFA EANA FLORICEL-GHEORGHE INTREPRINDERE INDIVIDUALA are obligatia de a prelucra cu responsabilitate datele personale care ii sunt furnizate.

Cum le colectam?

Aceste informatii de mai sus sunt colectate fie prin completarea formularului de contact de catre client in scopul ofertarii sau, prin completarea datelor de livrare pentru plasarea unei comenzi.

Cat timp le tinem?

Informațiile sunt pastrate pe perioada in care oferim produsele si serviciile noastre către clienți. După finalizarea obligațiilor părților aceste informatii sunt arhivate și deschise doar in caz de solicitare a acestora de către institutiile Statului Roman .

Ce drepturi au clienții?

Clientul are dreptul de a cere informații cât si copii ale datelor deținute despre acesta de către societatea noastră. Clientul poate modifica aceste date la cererea scrisă, si poate cere stergerea datelor cu caracter personal.

Confidentialitatea informatiilor:

Nu dezvăluim informații despre activitatea din cadrul Website-ului nici unei terțe persoane, cu exceptia institutiilor Statului Roman sau Comisiei Europene autorizate sa auditeze activitatea noastră.

Utilizare cookie-uri

Colectăm informații nenominale de tip cookie-uri pentru a imbunatăți experiența dumneavoastră in cadrul site-ului nostru.

Informațiile nenominale colectate sunt:

Browser-ul web

Sistemul de operare

Rezolutia dispozitivului

Limba browser-ului / sistemului de operare

Date si ora fiecarei actiuni

Adresa URL de referinta

Cuvinte cheie de referinta

Motoare de cautare de referinta

Pagina de intrare, pagina de iesire, pagini accesate

Timpul petrecut pe fiecare pagina

Erori generate in site

Cautari in cadrul site-ului web

Reguli privind accesarea site-ului

Consimtământul dumneavoastră:

Utilizand site-ul nostru, sunteți de acord cu Politica noastră de confidentialitate.

Reclamatii si sesizari

In Romania instituția guvernamentală responsabilă cu reglementarea protecției datelor cu caracter personal se numește Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro

Pentru a oferi cea mai buna experienta fiecarui client am decis sa prezentam modul in care respectam normele de protectia datelor astfel incat fiecare client sa fie sigur ca datele lui sunt in siguranta alaturi de noi.